Κλασική Δίαιτα DIETA PLASMA

January 17, 2014
By Dr. Iakovos Theodosiou

κλασική δίαιταΗ κλασική δίαιταPull Diet by DIETA PLASMA, είναι μια ολοκληρωμένη, έτοιμη για χρήση, σειρά προγραμμάτων κλασικής δίαιτας και διατροφής, για το υπέρβαρο και την παχυσαρκία (diet plan).

Η κλασική δίαιτα – Pull diet by DIETA PLASMA, με άξονα την μεσογειακή διατροφή, τα αγνά τρόφιμα και την απλότητα του μαγειρέματος είναι το ιδανικό Diet Plan για να χάσετε βάρος και να γεμίσετε υγεία και ευεξία χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

 

Η κλασική δίαιτα – Pull diet by DIETA PLASMA, μπορεί να γίνει τρόπος ζωής τόσο για καθ’ έναν ξεχωριστά όσο και για ολόκληρη την οικογένεια.

Υπάρχουν πέντε Diet Plans (διαιτολογικά πλάνα), κλασική δίαιτα – Pull Diet by DIETA PLASMA, που καλύπτουν σχεδόν τις περισσότερες λειτουργικές ανάγκες κοινωνικότητας και του σύγχρονου τρόπου διαβίωσης.

 
  • NORMAL (με δύο κυρίως γεύματα με μαγειρευτό φαγητό, μεσημέρι και βράδυ)
  • QUICK (γρήγορο φαγητό το μεσημέρι και κυρίως γεύμα με μαγειρευτό φαγητό το βράδυ)
  • QUICK LARGE (γρήγορο φαγητό το μεσημέρι και πλούσιο κυρίως γεύμα με μαγειρευτό φαγητό το βράδυ)
  • NIGHT (κυρίως γεύμα με μαγειρευτό φαγητό το μεσημέρι γρήγορο φαγητό το βράδυ)
  • NIGHT LARGE (πλούσιο κυρίως γεύμα με μαγειρευτό φαγητό το μεσημέρι γρήγορο φαγητό το βράδυ)
 

Η κλασική δίαιτα – Pull Diet by DIETA PLASMA, είναι βασισμένη στους κανόνες σωστής διατροφικής συμπεριφοράς και προσαρμοσμένα για τον σύγχρονο τρόπο διαβίωσης.
Με καθημερινά τρόφιμα, που μπορεί εύκολα να βρεί κάποιος κατά την διάρκεια της ημέρας, λαμβάνοντας υπόψιν ταυτόχρονα όλους αυτούς τους παράγοντες που βοηθούν την υγεία, την ευεξία του ανθρώπου.

 

ΒΜΙ – ΔΙΕΚΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

κλασική δίαιτα

Η κλασική δίαιτα – Dieting Obesity by DIETA PLASMA, καλύπτει όλη την γκάμα της παχυσαρκίας από την κυτταρίτιδα έως την νοσογόνο παχυσαρκία.

Κάθε πρόγραμμα κλασική δίαιτα – Dieting Obesity by DIETA PLASMA, έχει πολλαπλή δράση που προέρχεται τόσο από την επιλογή των φαγητών, την κατανομή, τον σχεδιασμό στα menus.

 

ΚΥΚΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ

κλασική δίαιτα
Τα μηνιαία προγράμματα κλασική δίαιτα – Dieting Obesity by DIETA PLASMA, έχουν κυκλικότητα, στοιχείο που κάνει την δράση τους να είναι αποτελεσματική, εξαντλώντας όλες τις δυνατότητες κάθε επιπέδου δίαιτας, επιτρέποντας στον οργανισμό να ανακτά την δυναμική του για συνεχή απώλεια βάρους και λίπους.

Κάθε εβδομάδα αλλάζει ο διατροφικός σχεδιασμός αλλά και ο μεταβολικά δραστικός χαρακτήρας της δίαιτας.
Η κυκλικότητα αυτή οφείλεται τόσο στην μελέτη των εβδομαδιαίων menu όσο και στην μηνιαία συνολική κατανομή.

 

Περισσότερα στο www.dietaplasma.gr

Κλασική Δίαιτα

to "Κλασική Δίαιτα DIETA PLASMA"

δίαιτα